Bed and Breakfast Erfgoedlogies

Voorzieningen

Klassieke inrichting
De B&B is smaakvol klassiek ingericht en toch voorzien van vele moderne gemakken. In de dubbele suite vindt u een TV, een DVD/CD speler en draadloos internet. Desgewenst kunnen 2-extra gasten slapen op de bed-slaapbank naast de open haard. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel en een bad met douche. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het buitenterras achter in de diepe stadstuin. De B&B beschikt over een privéparkeervoorziening aan de achterzijde, Lutkenieuwstraat 18-20. ‘s Morgens staat op de door u gewenste tijd een royaal verrassingsontbijt voor u klaar.

Omgeving
De B&B ligt hartje stad in het mooie A-kwartier, met terrassen, winkels, de markt, gasthuizen, musea, A-kerk en Martinitoren om de hoek.

Bijzonderheden
Onze ruime dubbele suite is bijzonder geschikt voor ouders die hun studerende kinderen komen bezoeken, voor kersverse bruidsparen en voor paren die iets te vieren hebben. Ook (buitenlandse)gasten van de Gemeente of Provincie Groningen, de Rijks Universiteit Groningen , de Hanze Hogeschool en het UMCG kunnen in ons erfgoedlogies zowel werken, uitrusten en genieten van oud Groningen.
U bent te gast bij de familie de Jongh – de Vey Mestdagh.

Giebels & Glas 2012